Spread the love

Vovven ligger bredvid mina fötter, kaffekoppen har fyllts på och köksbordet är täckt av böcker och anteckningsblock. Samtidigt som jag sitter och skriver ner saker jag uppskattar i mitt liv så lyssnar jag på en ny favoritpodd, Bortom ekorrhjulet.

Jag är en drömmare och jag gillar tanken på att universum kan trolla fram magi i mitt liv med hjälp av mina tankar och intentioner. Jag är ett fan av attraktionslagen och imorse tittade jag på ett TED-talk som styrker detta genom att hänvisa till kvantfysikens lagar.

Jag gillar känslan av att inget att skrivet i sten, att när jag minst anar det står en ny möjlighet på tröskeln och utan större eftertanke tar jag den. Efter många nitar och återvändsgränder har jag dock börjat bli mer skeptisk och en aning rädd för att ta för mig. Kanske är det resultatet av ett par näsbrännor, eller så är det bara en del av mig som “växer upp” och blir förnuftigare.

Försöker intala mig själv att det faktiskt inte är fel att räkna på lönsamhet och pröva en idé innan man går i skarpt läge. Det kan spara mig både tid och energi. Samtidigt som jag starkt känner att det inte är rädslor som ska få styra mig. Hellre magkänsla och förnuft, men aldrig rädslor. 

Även om det händer med jämna mellanrum.

CategoriesOkategoriserade

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *